LAPSI- JA PERHEKUVAUS

Ikuista perheesi tärkeät hetket!

Uuden perheenjäsenen odotus, vauva vuosi, taaperon seikkailut ja lapsen riemu ovat kallisarvoisia muistoja, jotka kannattaa ikuistaa kauniiksi valokuviksi. Olen kuvannut vauvasta vaariin keinovalaistussa studiossa vuodesta 2015 alkaen. Olen koonnut tälle sivulle lapsikuvaus, vauvauvakus, perhekuvaus ja odotuskuvaus portfolioni, joka on kuvattu vuoden 2022 tammi-helmikuussa. Esimerkiksi lapsikuvauksen yhteydessä voi otattaa myös sisaruskuvan tai perhekuvan samalla kertaa.

LAPSIKUVAUS

Lapsikuvaus porfoliossani esiintyvien lasten ikähaarukka on 1-13 vuotta.
Pyydän aina erillisen luvan, saanko käyttää kuvia portfoliossani tai sosiaalissa mediassani.

PERHEKUVAUS

Meillä kaikilla on juuri meidän näköisemme perhe ja olette tervetulleita kuvauksiin juuri sellaisena tiiminä kuin olette. 

Asiakaspalautteet

Elsa / 5kk

Vauvakuvaus

"Kiitos vielä upeista valokuvista! Kuvaustilanne oli luonteva ja rento. Ja mikä tärkeintä, vauvalla oli hauskaa. Tultaisiin kuvattavaksi koska vain uudelleen 💛"

Sanna

Vauvakuvaus

"Kuvaus kokemus oli lämmin henkinen luonteva kokemus sekä äidille että lapselle. Lapsi uskaltautui hienosti kameran eteen ja Katri osasi ihanan lempeästi lähestyä lasta. Katri myös ymmärsi lapsen vilkkauden ja antoi tilaa ja aikaa kuvien välissä tutustua ympäristöön sekä taukoa salamasta. itse koin tärkeänä että otettiin osaksi kuvausta ja kuvia välissä näytettiin jotta saatiin toteutettua varmasti onnistuu kuvat"Hanna ja Beata
Perhe- ja lapsikuvaus

"Oli todella ihana kokemus olla kuvattavanasi. Tunnelma oli alusta asti rento ja mukava ja oli ilo seurata ystävällistä ja luontevaa työskentelyäsi lapsen kanssa. Itsekin hieman kamerakammoisena tunsin oloni kameran edessä hyvin rennoksi. Meille jäi tosi hyvä fiilis kuvauksista"