KUVAUSPALVELUT PERHEILLE

Ikuista perheesi tärkeät hetket!

Uuden perheenjäsenen odotus, vauvavuosi, taaperon seikkailut ja lapsen riemu ovat kallisarvoisia muistoja, jotka kannattaa ikuistaa kauniiksi valokuviksi.


Olen kuvannut ihmisiä vauvasta vaariin keinovalaistussa studiossa vuodesta 2015 alkaen. Monipuolisen kuvauskokemukseni ansiosta voitte saapua kuvauksiin rennoin mielin ja antaa kuvaustilanteen ohjat käsiini.

Kuvauksen kokonaishinta muodostuu studioajasta ja kuvagalleriapaketista. Pakettihintojen ansiosta saat koottua juuri teidän porukallenne parhaiten sopivan kuvaushetken. Autan mielelläni studioaika- ja galleriavalinnoissa

WebHanna-kuva-katrikallio-lapsikuvaus-tampere-2022-4.jpg

Kuvauspalaute
Tanita

"Kiitos vielä upeista valokuvista! Kuvaustilanne oli luonteva ja rento. Ja mikä tärkeintä, vauvalla oli hauskaa. Tultaisiin kuvattavaksi koska vain uudelleen 💛"

STUDIOKUVAUS

Aloita valitsemalla studiokuvausaika, jonka haluat varata. Sinä tunnet kuvaukseen tulevan porukan parhaiten, joten osaat ehkä hieman arvioida, paljonko aikaa tarvitaan. Suosittelen pienten lasten kanssa tai isommalla porukalla tullessa pidempää studiokuvausaikaa.

20 min - 30€
30 min - 40€
45min - 50€
60min - 60€


 

GALLERIAT

Kuvauksen jälkeen saat esikatselukuvagallerian, josta voit valita hinnaston mukaisesti mieleisesi paketin. Käsittelen valitsemasi kuvat huolellisesti värillisiksi ja mustavalkoisiksi kuvatiedostoiksi. Valitse haluamasi kuvat ja saat kuvat 2 viikon kuluttua ilmoitetuista valinnoista sähköpostiisi.

1 kuvatiedosto - 18€
3 kuvatiedostoa- 54€

10 kuvatiedostoa - 180€
15 kuvatiedostoa - 270€

20 kuvatiedostoa - 360€