Boudoir kuvaus

 Boudoir on ollut itselleni luontainen kuvauksen muoto yli 10 vuoden ajan. Ohjeistan, autan, näytän poseerauksia sekä kuvia kamerasta kuvausten lomassa. Studiolta löytyy erilaisia rokokoo kalusteita, aamutakkeja, taustoja sekä tekokukkia joita saa lainata kuvauksissa.

Yhdellä alusvaate setillä pääsee jo pitkälle. Kuvien tunnelma, valo, varjo, taustojen vaihdot sekä asennot tekevät jo itsessään näyttävät kokonaisuuden. Pääasia, että sinulla on mukava olla. Voit tulla Boudoir kuvaukseen vaikka lempimekossasi jos alusvaatteet eivät tunnu omalta jutulta.

Tärkeällä kuvauksella on monta nimeä: Boudoir kuvaus, huomenlahjakuvaus tai lahja itselle kuvauselämyksen muodossa. Näiden kaikkien tarkoitus on kuvailla sitä kuinka tärkeää on nähdä itsensä kauniina ja arvokkaana juuri sellaisena kun olet tässä ja nyt. Boudoir kuvauksissa tärkeintä ei ole paljas pinta, vaan kokemus omasta kauneudesta ja itsensä rakastamisesta sellaisena kuin olet.

Boudoir kuvaus on helppo järjestää studiollani, joka sijaitsee Tampereen keskustassa.

Kuvagalleria

Asiakaspalautteet

Maarika Ruukki

Boudoir-kuvaus

"Asiakas kokemuksena kuvaus päivä oli mielestäni hyvin miellyttävä ja rento. Tykkään, että kuvaaja ohjeistaa tarvittaessa ja antaa palautetta heti tilanteessa. Mukava kuvaus tunnelma ja luottamus ovat avainsanoja näihin onnistuneisiin kuvauksiin ja kuviin. Innoissani lähtisin Katrille malliksi taas uudestaan,
koska vaan!"

Saija / Curvy Glitter

Boudoir-kuvaus

"Katri on keho- ja sukupuolisensitiivinen kuvaaja. Hänen tykö voi mennä omana itsenään. Boudoir-kuvaukset on itselle antaneet voimaa, olen uudelleen löytänyt taas itseni, kiitos siitä! Suosittelen siis lämpimästi Katria kuvaajaksi"