KATRI

Työskentelen pääsääntöisesti Tampereella ja minulla on studio kaupungin keskustassa. Kuvaan paljon studiollani sekä Pirkanmaan alueella miljöössä ja asiakkaan toivomissa tiloissa.

Ensimmäisen oikean järjestelmäkamerani sain 15-vuotiaana lahjaksi ja nyt kamera on kulkenut kädessä jo yli 10 vuotta. Kamera kasvoi lähes heti käteeni kiinni ja huomasin, miten pystyn hyödyntämään sitä tarinan tilanteiden tallentamiseen, kerrontaan ja kauniisiin hetkiin.

Olen kuvannut 16 vuotta, josta minulla on ollut oma studio kuusi vuotta sekä ammatillista media-alan koulutusta lähemmäs kymmenen vuotta.

 

Vahva kiinnostus esittävään taiteeseen kuten sirkukseen, burleskiin, näyttäviin asukokonaisuuksiin, estraditekniikan luomiin illuusioihin, musiikin- ja taiteen eri muotoihin ja ihmisten kuvaamiseen syntyi jo nuorena. Kiinnostuksen kohteet ajoivat minut opiskelemaan ja työskentelemään media-alalalle. Pääaineenani ammattikorkeakoulussa oli teatteri-ja tapahtumavalaisu, jonka antamia oppeja hyödynnän paljon valokuvauksessa.

katri-30-vuottta-print-2.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

NÄYTTELYT

2021 - KEHO
2019 - Kasvot yksinäisyydelle - Rock'n'tits
2018 - Seven Sins - Rock'n'tits
2016 - #ROCKNTITS - Rock'n'tits
2015 - Rokkia ja Tissejä VOL 2
2014 - Rokkia ja Tissejä 
 

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

STUDIO / TAMPERE

Itsenäisyydenkatu 18 F
Tampere 33500
(Avoinna vain ajanvarauksella)

SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAT

 

YHTEYDENOTTO 
Ideoidaan yhdessä sinulle sinun unelmiesi kuvaushetki!

Kiitos viestistäsi!